Clubul Tinerilor Experti Contabili din Romania (CTECR)
a organizat lansarea oficiala a nucleului operational
pentru regiunea de Sud-Est la Constanta

Clubul Tinerilor Experti Contabili din Romania (CTECR) a organizat marti, 22 decembrie 2015, ora 15.00, evenimentul de lansare oficiala a nucleul operational CTECR pentru regiunea Sud-Est. Evenimentul a avut loc la Constanta, in sala de conferinte a hotelului IBIS.
Prezentarea proiectului a fost facuta de presedintele si directorul executiv al filialei Constanta.
Oficializarea lansarii proiectului a fost asigurata de o echipa manageriala formata din: doamna Radu Valentina, domnul Andrei Badiu si Dobre Florin, manageri de proiect.
Un moment special al evenimentului a fost dat de prezentarea managerului de proiect pentru regiunea de Sud – Est in persoana domnului Bociog Dragos Stefan.
Cei prezenti au fost informati cu privire la proiectele Clubului, la obiectivele acestuia, cat si la avantajele ce rezulta din apartenenta la Club. De asemenea, celor care au luat parte la evenimentul de lansare a nucleului operational pentru regiunea Sud-Est le-au fost facute cunoscute aspecte referitoare la succesul generat de profesia de expert contabil.
Evenimentul doreste sa reuneasca tineri motivati profesional, in cautarea perfectionarii personale si, de asemenea, cauta sa deschida noi viziuni prin socializare.
Clubul Tinerilor Experti Contabili din Romania a inceput ca un proiect de suflet si a fost creat, la initiativa Directorului General CECCAR, ec. Daniela Vulcan-Vaduva, sub egida Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, ca un instrument de asistenta si informare dedicat promovarii si dezvoltarii tinerilor profesionisti contabili din Romania avand ca principal obiectiv participarea la dezvoltarea tinerilor absolventi pe parcursul primilor ani de activitate profesionala.
Cu trecerea timpului, acesta a devenit o comunitate in care tinerii profesionisti contabili si cei care aspira la statutul de expert contabil gasesc raspunsuri si consiliere pe probleme care reprezinta provocari sau oportunitati profesionale, facilitand, in acelasi timp, crearea unei retele de comunicare, de informare si schimb de experienta care sunt vitale pentru o cariera de succes in domeniul contabil.

Si acest eveniment, la fel ca toate cele desfasurate sub egida CTECR, s-a bucurat de sustinerea Fundatiei Maretie si Talent  care, in contextul obiectivelor sale de a sprijini tinerii si afirmarea mai puternica a profesionistilor din toate domeniile, se implica activ si sprijina promovarea imaginii tinerilor Experti Contabili pentru schimbarea perceptiei asupra contabililor, in mediul social si economic din tara noastra, unde este din ce in ce mai greu pentru membrii nostri sa se afirme si sa munceasca, in mare parte tocmai din lipsa unei strategii care sa ii ajute sa-si gaseasca mai usor un loc pe piata serviciilor.

 

    Imagini de la eveniment

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A fost infiintat RadioLight
Incepand cu data de 16 aprilie 2014, prin presedintele fundatiei “Maretie si talent” – d-na Daniela Vulcan -, a fost fondat postul de emisie RadioLight.
RadioLight a fost creat de fundatia “Maretie si Talent” pentru a sustine si promova profesionalismul, calitatea, creativitatea in randul profesionistilor contabili. Acesta este -, totodata - si un instrument de lucru pentru membri CECCAR si de sustinere a Clubului tinerilor experti contabili din Romania.
RadioLight poate fi ascultat online accesand pagina de internet: www.radiolight.ro
Emisiunile sale contin stiri, noutati si prezentari realizate de personalitati din domeniul contabil, financiar, economic, social, cultural precum – si interviuri, discutii cu anteprenori din domenii diferite. Deasemenea, va fi difuzata muzica non-stop pentru ascultatori.
Conceptul light se traduce prin: renastere, revelatie, lumina.