CECCAR a lansat astăzi, prin newsletter, un chestionar adresat membrilor cu privire la proiectul de act normativ pentru modificarea OUG nr. 224/2020, privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentaţie şi agenţii de turism, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19, precum şi privind unele măsuri fiscale

Având în vedere că proiectul de act normativ se află în dezbatere publică, solicităm colegilor implicare în susținerea intereselor profesiei contabile.

În susținerea demersului nostru, așteptăm să completați, până la 05.02.2021, ora 12.00, chestionarul privind implicarea experților contabili în acordarea granturilor pentru sectorul HoReCa. Chestionarul este trimis pe mail fiecărui membru al Corpului.

Chestionarul urmărește să reflecte opinia membrilor CECCAR referitoare la prevederile proiectului de act normativ de modificare a OUG nr. 224/2020, care implică profesia contabilă. Totodată, aveți ocazia de a menționa propunerile dumneavoastră de modificare/completare în chestionar, propuneri pe care CECCAR le va înainta Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Vă reamintim că pentru orice nelămurire legată de activitatea desfășurată de CECCAR vă puteți adresa pe cale oficială filialei CECCAR de care aparțineți sau sediului central.

Vă mulțumim pentru implicare!

Leave your comment