CECCAR se pregătește de Centenar: Conferința regională de contabilitate și fiscalitate, la Constanța

 

Luni, 7 iunie, a avut loc în stațiunea Mamaia, Conferința regională de contabilitate și fiscalitate, care face parte din ciclul de acțiuni desfășurate de CECCAR în pragul aniversării celor 100 de ani de la reglementarea profesiei. La eveniment au participat toți președinții celor 42 de filiale teritoriale, alături de membrii Consiliului Superior ai organismului profesional, membrii consiliului filialei Constanța, precum și invitați ai unităților deconcentrate din Constanța.

În prima parte a lucrărilor au vorbit despre importanța profesiei contabile, locul și rolul CECCAR în societate: președintele la nivel național al Corpului Experților, prof.univ.dr. Robert Aurelian Șova, și Ștefan Mihu – vicepreședinte al CECCAR. De asemenea, au adresat alocuțiuni directorul Agenției Județene a Finanțelor Publice, Doinița Radu; inspectorul șef al ITM Constanța, Eugen Bola; Cristina Mutiș – purtător de cuvânt al Casei Județene de Pensii Constanța și Doina Cazacu – șef serviciu asistență contribuabili AJFP Constanța.

Amintim că CECCAR va fi condus din 2022, pentru un mandat de patru ani, de constănțeanul Ștefan Mihu, fost senator, ales în această funcție în aprilie a.c. Organism reprezentativ pentru profesiile liberale din țara noastră, care numără peste 30.000 membri, CECCAR se pregătește să aniverseze în luna iulie Centenarul.

Citește mai mult: https://tomisnews.ro/ceccar-se-pregateste-de-centenar-conferinta-regionala-de-contabilitate-si-fiscalitate-la-constanta/ | TOMIS NEWS

Leave your comment