Informatii privind Măsura 1 de finanțare – Microgranturi

Aplicația de înscriere aferentă celei de-a doua sesiuni a Măsurii 1 de finanțare „Microgranturi”, administrată de Ministerul Economiei, Antreprenorialului și Turismului (MEAT), a devenit activă începând de luni, 25 octombrie 2021, ora 10.00.

Detalii referitoare la procedura de implementare a măsurii și la tutorialul privind preînscrierea și înscrierea pentru sesiunea a doua aferentă Măsurii 1 –  Microgranturi sunt disponibile în revista CECCAR Business Magazine.

CECCAR a reușit, prin demersurile efectuate, să promoveze modificările legislative prin care experții contabili/contabilii autorizați sunt eligibili, indiferent dacă și-au desfășurat activitatea prin intermediul unor societăți sau individual, prin cabinetele proprii.

Pentru a veni în sprijinul membrilor, filiala organizează în ziua de vineri, 5 noiembrie, de la ora 16:00, o întâlnire online cu membrii în scopul:

  • prezentării aspectelor de eligibilitate pe Măsura 1,
  • prezentării documentației necesare pentru a depune aplicația – un set de documente completate cu titlul de exemplu,
  • clarificării altor aspecte legate de depunerea aplicațiilor pe Măsura 1 – Microgranturi în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Prezentarea este susținută de expert contabil Ciupală Ștefan - vicepreședinte în Biroul Permanent al Consiliului Filialei.

In ziua de 05.11.2021, membrii înscriși, care au îndeplinite obligațiile față de Corp, vor primi pe mail datele de conectare la intalnire.

Leave your comment