Rezultatele Examenului de aptitudini, sesiunea iulie 2020

Le ur─âm bun venit noilor exper╚Ťi contabili ╚Öi contabili autoriza╚Ťi! V─â felicit─âm pe to╚Ťi pentru rezultatele ob╚Ťinute ╚Öi v─â ur─âm mult succes ├«n activitatea profesional─â!

╚śi pentru c─â apreciem eforturile depuse de to╚Ťi candida╚Ťii la Examenul de aptitudini din luna iulie 2020, venim ├«n ├«nt├ómpinarea celor care nu au reu╚Öit s─â promoveze examenul, oferindu-le ├«nc─â o ╚Öans─â prin organizarea unei sesiuni extraordinare a examenului ├«n perioada 18-20 septembrie 2020.

Candida╚Ťii vor beneficia de un program de formare intensiv, oferit gratuit de CECCAR, ce se va desf─â╚Öura la ├«nceputul lunii septembrie 2020. Vom reveni cu informa╚Ťii ├«n ceea ce prive╚Öte orarul programului de formare.

De asemenea, pentru candida╚Ťii care nu au promovat sesiunea iulie 2020, taxa de participare este redus─â la 550 de lei pentru categoria expert contabil ╚Öi la 375 de lei pentru categoria contabil autorizat.

Totodat─â, candida╚Ťii care au promovat o singur─â prob─â (respectiv au ob╚Ťinut nota 7 la o singur─â prob─â) ├«n sesiunea iulie 2020 au posibilitatea de a sus╚Ťine doar proba nepromovat─â ├«n sesiunea extraordinar─â din septembrie, taxa de participare ├«n acest caz fiind de 450 de lei pentru categoria expert contabil ╚Öi 300 de lei pentru categoria contabil autorizat.

Taxa r─âm├óne la valoarea ini╚Ťial─â (175 euro pentru expert contabil, respectiv 125 euro pentru contabil autorizat) pentru ceilal╚Ťi candida╚Ťi care se vor ├«nscrie la sesiunea extraordinar─â din septembrie 2020.

Candida┼úii declara┼úi respin┼či au posibilitatea depunerii de contesta┼úii p├ón─â luni, 3 august 2020, ora 17.00. Contesta╚Ťiile se depun fizic sau se transmit prin e-mail la filiala unde s-a sus╚Ťinut examenul, ├«nso╚Ťite de dovada achit─ârii taxei de recorectare. ├Än cazul solicit─ârii recorect─ârii ├«ntregii lucr─âri sau doar a unei probe de examen, conform Hot─âr├órii nr. 20/562 a Consiliului Superior al CECCAR din 05.03.2020, candida╚Ťii vor suporta o tax─â de recorectare, la care se adaug─â TVA, dup─â cum urmeaz─â:

ÔÇô pentru candida╚Ťii EC: recorectare proba 1 (Contabilitate, Etic─â, Audit, Evaluare economic─â, Expertiz─â contabil─â) ÔÇô 60 lei;

ÔÇô pentru candida╚Ťii EC: recorectare proba 2 (Fiscalitate, Drept) ÔÇô 30 lei;

ÔÇô pentru candida╚Ťii CA: recorectare proba 1 (Contabilitate, Etic─â) ÔÇô 25 lei;

ÔÇô pentru candida╚Ťii CA: recorectare proba 2 (Fiscalitate, Drept) ÔÇô 25 lei.

├Än cazul ├«n care contesta╚Ťia este fondat─â, respectiv a rezultat modificarea notei ├«n avantajul candidatului, taxa de recorectare este restituit─â.

Mult succes!

Leave your comment