PROGRAM CURSURI DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ 12, 18, 27 și 29 noiembrie 2024
  1. Tema curs: Provocari ale integrarii instrumentelor fiscale digitale in Romania. Neconformitati identificate in raportarile SAF-T, E-factura si E-TVA (10 ore CPD)

Data curs: 12.11.2024

Interval orar: 16.00-21.00

Lector: POPESCU RENATE

  1. Tema curs: Dreptul muncii: Evoluții recente în practica și legislația muncii. Încetarea contractului de muncă (10 ore CPD)

Data curs: 18.11.2024

Interval orar: 16.00-21.00

Lector: PURAN ANDRA

  1. Tema curs: Provocari ale integrarii instrumentelor fiscale digitale in Romania. Neconformitati identificate in raportarile SAF-T, E-factura si E-TVA (10 ore CPD)

Data curs: 27.11.2024

Interval orar: 16.00-21.00

Lector: NICULA CRAITA

  1. Tema curs: E-provocari fiscale. Jurisprudenta relevanta privind regimul contraventiilor in materie fiscala si nulitatea actelor administrative fiscale (10 ore CPD)

Data curs: 29.11.2024

Interval orar: 16.00-21.00

Lector: COCIUBA MIHAI

Menționăm că în perioada imediat următoare se vor organiza în continuare suficiente cursuri ce vor acoperi întreaga nevoie de pregătire profesională.

Pentru buna organizare și desfășurare a cursurilor, dorim să vă reamintim următoarele aspecte:

În situația în care ați efectuat deja cursuri de pregatire profesională aferente anului 2024, vă rugam să țineți cont de acest aspect și să vă mai înscrieți doar pentru acele cursuri care să vă întregeasca numărul de ore de pregatire profesională pana la cuantumul de 40 de ore, fără a vă înscrie la aceleași cursuri de două sau mai multe ori.

De asemenea, menționăm că o persoană se poate inscrie doar o singura dată pentru o zi de curs. În cazul înscrierilor multiple, chiar și în aceeași zi, acestea vor fi anulate.

Membrii pot participa la toate formele de pregătire și după efectuarea celor 40 ore obligatorii de formare profesională, în limita locurilor disponibile stabilite pentru acele activități.

Astfel, membrii care au efectuat cele 40 de ore, pe baza programului de cursuri postat pe site-ul filialei, pot trimite mail la filială (ceccarconstanta@ceccarconstanta.ro)  cu solicitare de înscriere.

De asemenea, menționăm că participarea la 2 cursuri cu aceeași temă nu va fi luată în evidența orelor de pregătire profesională.

Ținând cont de faptul că orele de pregătire profesională ce se organizează în sistem online, pe platforma Zoom.us, sunt interactive, vă reamintim că numărul de participanți / un curs este limitat, astfel încât solicitările ulterioare de reprogramare în altă zi, nu pot fi soluționate favorabil.

Datele de organizare a cursurilor, precum și ora de începere a acestora, sunt specificate pe formularul de înscriere și pe confirmarea de completare a formularului de înscriere, confirmare care se va primi automat pe adresa de email completată în formularul de înscriere (în Inbox sau în Spam).

Fiecare curs cumulează 10 ore pregătire profesională.

Link-urile pentru accesul pe platforma Zoom.us, în vederea participării la curs, se vor transmite ulterior prin e-mail, în ziua organizării cursului.

Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Vă mulțumim!