Informaţii utile

Vă informăm că în perioada 19 – 21 iunie 2020 se va organiza, conform Calendarului stabilit pentru anul 2020, evaluarea stagiarilor aferenta semestrului I 2020.

Astfel, proba scrisa se va organiza in cadrul filialei de domiciliu.

Vom reveni cu detalii referitoare la modul de desfasurare a probei practice.

Pentru organizarea evaluarii se va avea in vedere respectarea normelor de igenizare si distantare avand in vedere situatia actuala generata de pandemia COVID-19.


Informare examen aptitudini

Având în vedere contextul crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2 care a condus momentan la imposibilitatea de a organiza Examenul de aptitudini in cadrul filialelor CECCAR conform Calendarului stabilit pentru anul 2020, va informam ca urmarim in permanenta comunicările oficiale ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, precum si procedurile care vor fi luate de autoritati referitoare la modalitatea de organizare a evaluarii elevilor (Examen de Capacitate, Bacalaureat, etc.) si va vom aduce la cunostinta in timp util detaliile cu privire la modalitatea de organizare si desfasurarea a examenului in urmatoarea perioada.


Vă prezentăm Decizia nr. 96/14.05.2020 a Președintelui Curții de Apel Constanța privind instituirea unor măsuri de disciplină sanitară și profilaxie ocazionate de pandemia de coronavirus COVID-19, măsuri aplicabile la nivelul instanțelor arondate. (click aici)


ANUNȚ: În atenția experților contabili judiciari (Click aici)


Calendar acțiuni stagiu 2020 (Click aici)

Calendar cursuri stagiu 2020 (Click aici)

Participarea stagiarilor la cursurile online este obligatorie.


Precizari completare cerere SPV

Formular unic de completare a declaratiilor electronice

Precizari cu privire la completarea cererilor de inregistrare in serviciul SPV


CURSURI ORGANIZATE de filiala CONSTANTA in anul 2020

Cursuri de pregatire profesională
organizate in mai 2020

Cursul online cu tema: Noutăți legislative. Măsuri și bune practici în contextul crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2” (detalii)

Data desfășurării:          19 mai 2020

Lector:                          Ciobanu Radu

 

Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice. La finalul cursului, membrii CECCAR ce au participat la curs vor primi prezentarea în format electronic.